Bewertungen von Chicken House Hengelo

Neue Beurteilungen

5.0
E
Gestern

Eten was lekker, bezorging duurde erg lang, bijna 1,5 uur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eric
30 September 2022
Merlijn
8 August 2022
Imed
5 August 2022
Peter
28 Juli 2022

Was weer top 😀👍

Ik
26 Juli 2022

Helaas duurde het door de drukte vreselijk lang voordat het eten bezorgd werd. Maar het eten was top! Medewerkers ook erg vriendelijk.

Fred
23 Juli 2022

Gisteren een lekkere kapsalon kipdöner gegeten voor een leuke prijs

Yacoub
16 Juli 2022

Heerlijk gegeten eten super snel bezorgd .

Nina
11 Juli 2022
S.
3 Juli 2022

Kip was lekker sappig en mals. Bezorging was netjes.

Jan Boensma
1 Juli 2022

Wederom erg goed!

Peter
21 Juni 2022

Eten en bezorging waren weer top 😀👍

Joan
10 Juni 2022

Heerlijk, zo als altijd. Super blij!!

DS
29 Mai 2022

Altijd goed! Houd dit vast

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Burgwal
26 Mai 2022

In verband met Hemelvaartsdag had ik al wel verwacht dat het wat langer zou duren, dit bleek het ook geval; 1,5 uur. Maar goed, vriendelijke bezorger en te verwachten dus geen probleem. De kip was oke, leek wat minder lang in de oven te zijn geweest dan normaal maar prima. Helaas heb ik de slappe patat (nog ongebakken van binnen) zelf nog moeten afbakken waardoor de kip nagenoeg koud was toen ik kon gaan eten. Smaakt prima, maar niet de bedoeling natuurlijk. Daarnaast heb ik geen extra drankje voor het bestellen via de website ontvangen (voor de 2e keer nu al).

Amanda
22 Mai 2022

Het is op.

noufel
20 Mai 2022
Peter
5 Mai 2022

Eten en bezorging was weer top 😀👍

.
30 April 2022
Naimo
13 April 2022

Heerlijk gegeten

Steve
11 April 2022

Prima eten, snel bezorgd. Enige wat ik persoonlijk jammer vind is dat de sausjes van die Heinz cupjes zijn en de hoeveelheid saus dus gering is.

TS
11 April 2022
J.Peters
10 April 2022

I always love the chicken. The best!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heerlijk gegeten
6 April 2022

Heerlijk weer!

KASJA
5 April 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, aardige leverancier. Bedankt en ik raad het aan

Mike
4 April 2022
Goede service
28 MĂ€rz 2022
Kim Van zelm
27 MĂ€rz 2022

De kip was best lauw/koud. Smaak was prima Verder kregen we de verkeerde sausjes bij onze hot wings bucket. En er stond dat je er 2x patat bij kreeg maar we kregen aardappeltjes.

Jeroen Oosterhof
20 MĂ€rz 2022

De beloofde / bestelde Frisdrank was niet geleverd. Eten was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karkes-Eshoua
19 MĂ€rz 2022

Top

Cindy
16 MĂ€rz 2022

Eten was snel koud. Bezorger was 20 min. te laat. Toen het eten nog warm was, was het eten wel erg lekker.

Peter
13 MĂ€rz 2022

Was weer top 😀👍

De Jong
28 Februar 2022

Alles prima op tijd klaar en heerlijk gegeten

Peter
25 Februar 2022

Was weer top 😀👍

N I
21 Februar 2022
Anoniem
18 Februar 2022
Michael
13 Februar 2022
Sandra
7 Februar 2022
H. van der Weide
30 Januar 2022
Peter
24 Januar 2022

Was weer top 😀👍

Lana Gelyana
23 Januar 2022
K
22 Januar 2022

Drama! Smaakte redelijk, met teleurgestelde nasmaak: we hebben om 17.31 uur besteld, verwachte bezorgtijd was 18.20 uur: werkelijke bezorgtijd 19.20 uur... dit kan niet!

Marloes
15 Januar 2022

Zowel onze dochter als wijzelf vinden het heerlijk! De bezorging was perfect optijd! Dit was onze 2e bestelling maar ik denk niet de laatste.

Jacob
14 Januar 2022

Het eten was heerlijk. De hoeveelheid patat was royaal en de kipstukken groot. Ga zo door!

Judith
13 Januar 2022

Op afgesproken tijd bezorgd. Nog heerlijk warm en erg lekker

R.D.
12 Januar 2022
Ninwa
12 Januar 2022
Sandra
10 Januar 2022
Anna
9 Januar 2022

Altijd schoon en lekker eten! Niks op aan te merken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pascal
9 Januar 2022

Deze x was het wat minder. Na een uur en een kwartier kwam de bezorger en bleek dat de 5 patat en een blikje fris niet bij de bestelling zat. De burgers waren niet warm meer en de patat werd een half uur later nageleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michael
8 Januar 2022

Goede en snelle bezorging! Hotwings zijn echt een aanrader

BILAL
6 Januar 2022
R. Bosch
24 Dezember 2021
Peter
20 Dezember 2021

Was weer top 😀👍

Maaike
12 Dezember 2021
Scholten
11 Dezember 2021
Hiwa Qazi
4 Dezember 2021
Hiwa Qazi
7 November 2021
Anoniem
7 November 2021

Vriendelijke snelle bezorging. Eten was lekker en warm!

Evertzen
5 November 2021

Het eten was weer perfect. Alleen 1 minpuntje, een half kilo hotwings kost 8 euro, dan krijg je er 10. Bestel je 12 hotwings dan kost dat ook 8 euro, ra ra hoe kan dat? Een half kilo was ook nog eens een actie, vreemde actie! Dus volgende keer maar weer 12 hotwings i.p.v. een half kilo...

H.A
25 Oktober 2021
Hiwa Qazi
18 Oktober 2021
Hiwa Qazi
8 Oktober 2021

Ik vond het een lekker schotels

Anoniem
4 Oktober 2021

Voor ons de eerste keer echt een aanrader

Heerlijk
3 Oktober 2021

Heerlijk gegeten. Goed en warm thuis bezorgt. Snelle service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wael
1 Oktober 2021

De Chiken wrap(shawrma) vandaag was niet zoals elke keer het was een Turkse sharwma en helemaal niet lekker. Ik hoop dat juliie de oude manier van shawrma maken weer gebruiken.

Anna
26 September 2021

Altijd lekker en vers eten!

Saja Almaliki
24 September 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk

Alexandra Bates
23 September 2021

Food excellent, as always. The delivery person didn't follow the instructions. I even put a note on the front door.

Peter
30 August 2021

Was weer top 😀👍

Ring
22 August 2021

Verrassend . Lekker, veel, warm(ondanks ver rijden) herhaling vatbaar

Michael
8 August 2021

Was weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alexandra Bates
6 August 2021

Always very happy with the quality and quantity of food. Excellent value for the money. The chicken is super tasty.

G.L.
1 August 2021

Snelle levering, eten erg smakelijk en goed warm

Saja al maliki
16 Juli 2021

Het was super lekker en snel bezorgd!

Martin
8 Juli 2021

Coleslaw mag wel iets meer voor de prijs, voor de rest was eten erg lekker en warm!

Isis
27 Juni 2021

Echt altijd heerlijk eten voor een goede prijs!

Pp
26 Juni 2021

Zeer vriendelijke mensen, brachten zelfs de bestelling mee naar de auto omdat de eigenaar het te veel vond voor dochterlief om te dragen. Kip was heerlijk, precies goed, lekker koud drankje erbij. Als er iets minder was, dan was het de coleslaw, beetje flauw.

Saja
24 Juni 2021

Het was heerlijk allen de borst gegrild was heel weinig voor € 16 ,, ik had groot menu besteld ik dacht dat het wat meer was Maar ja was ik teleurgesteld â˜č

Peter
23 Juni 2021

Was weer top. Kip is beter dan de KFC 😀 En uitstekende bezorging.

Marc
23 Juni 2021

Superlekkere chickenwings !!

Peter
18 Juni 2021

Was weer top 👍

Scholten
18 Juni 2021
Peter
11 Juni 2021

Eten en bezorging weer top 👍

Renee
6 Juni 2021

Heerlijk malse kip! KFC is er niks bij!

Geurts
5 Juni 2021
Peter
2 Juni 2021

Eten en bezorging weer top 👍

CS
29 Mai 2021

Geweldig! Lekker, warm, snelle bezorging 👏

Ts
23 Mai 2021

Beste restaurant 🙏 alles vers

Peter
20 Mai 2021

Was weer top 👍

Charles
10 Mai 2021

Wij hebben een Mix bucket besteld. Zeer goed van smaak, de aardappel schijfjes waren ook bijzonder lekker en gekruid. Alles was ook goed warm bij aflevering. Ook prijs technisch goed. Krijg waar voor je geld. Hiet kan geen KFC tegenop. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liesbeth
2 Mai 2021

Winter familiemenu besteld. Wat was dat goed!

Clementine
11 April 2021

Kip was erg flauw aangebrand en droog

Ts
10 April 2021

Beter dan KFC...ga zo doorđŸ‘đŸœ

Gasy
9 April 2021
Colin
6 April 2021

Geweldig! Lekkere kip, snelle bezorging.

Tevreden
2 April 2021

Heel lekker. Verse kip. Goede prijs kwaliteit verhouding

Eggermont
26 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk!! En ook goed warm...zeker een aanrader!!

Brigje
25 MĂ€rz 2021

Heerlijk vooral de aardappeltjes zo lekker

Metin
21 MĂ€rz 2021

1 uur op bestelling wachten vind ik te lang helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Naschwan Kami
8 MĂ€rz 2021
Martin
8 MĂ€rz 2021

Lekker warm, goed gekruid en vriendelijke snelle bezorging. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
6 MĂ€rz 2021

Het eten was heerlijk en snel bezorgd. Toetje viel erg tegen.

Guest
5 MĂ€rz 2021

Bestelling conform afspraak afgehaald. Lekker eten!

Anouk oude Egbrink
24 Februar 2021

Eten was goed! Op tijd bezorgd en warm. Enige minpuntje dat het verkeerde drinken geleverd was ipv cola zero kregen we cola.

Nashwan Kami
23 Februar 2021
Marco
21 Februar 2021
N Kami
21 Februar 2021
Peter
31 Januar 2021
H A
29 Januar 2021
Spijker
29 Januar 2021

Altijd een heerlijke maaltijd. En mooi op tijd gebracht.

Emir Ibrahimovic
24 Januar 2021

Lekkerste van Hengelo!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
15 Januar 2021

Lekker warm, smaakvol en goed snel bezorgd. Volgende keer iets minder bestellen đŸ€ŁđŸ‘đŸ»

Sbe3
27 Dezember 2020

Super lekker ,warm, op tijd aangekomen echt een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
22 Dezember 2020

Was deze ronde niet zoals het normaal is Het leek wel of het opnieuw opgewarmd was En er was zelf wat aan de zure kant Jammer normaal is het keurig maar deze ronde echt onder de maat Bezorging was verder oké

Carolina
11 Dezember 2020

Kip was lekker en warm!! En precies op tijd! Beste kip ooit 😋

Anoniem
7 Dezember 2020

Lekker en goed eten een aanrader!

Niels Oude Heuvel
7 Dezember 2020

Filet burgers en filet wraps waren erg lekker. Friet was wat aan de zoute kant, maar dat mag de pret niet drukken

Jan Boensma
24 November 2020

Goede kwaliteit en ook veel voor weinig geld, top!

Jolinde
9 November 2020
Sander
25 Oktober 2020

Het eten was heerlijk zoals de keren ervoor. De bezorging was keurig en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanneke
9 Oktober 2020

Alles was goed warm en lekker knapperig we hebben heerlijk gegeten!

Anoniem
3 Oktober 2020
Scholten
25 September 2020
W s
21 September 2020

Top

Ronald
8 September 2020

Jammer dat er slappe aardappelschijfjes waren geleverd terwijl ik patat besteld had en in het commentaar had gevraagd of deze knapperig konden zijn. Ook jammer dat er niet goed aangegeven stond dat de mayonaise maar een enkel klein zakje was en geen bakje. De kip smaakte wel goed en de bezorger was er ook op de aangegeven tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ashley
31 August 2020

Erg lekker en super vers!! bezorging ook snel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
30 August 2020

Het eten was heel lekker. Het duurde wat langer voor dat het kwam en wasdoor niet echt heel meer. De aardappelschrijfjes zater er helaas niet bij, jammer.

Berry
25 August 2020

Lekker vers 👌

anoniem
20 August 2020

Snel en altijd lekker

Rami
16 August 2020

Het eten was super. Bezorging 20 minuten laat. Heb om 16:45 bezorg tijd gekozen, maar de bezorger kwam om 17:05.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
2 August 2020

Potverdikkie wat was het heeeeeerlijk zeg!! Je proeft gewoon dat het allemaal vers gemaakt is! Gewoon lekker lekker lekker! Dit zou echt iedereen moeten proberen! Ga zo door en tot gauw!

Marc
27 Juli 2020

Top kwaliteit eten!

Anna
26 Juli 2020

Lekker zoals altjjd

Jason
26 Juli 2020
Martin
18 Juli 2020

Kip was goed verpakt en warm. Lekker gekruid en bereid. Bezorgtijd 20 min. Absolute aanrader!

Krans
29 Juni 2020
Cindy Kemna
15 Juni 2020

Family box gehad, de kip was allemaal erg lekker alleen de aardappeltjes waren slap en koud. Dat was jammer. als u hier rekening mee houdt komt het helemaal goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leon
13 Juni 2020

Gevraagd om bezorging rond 18:45 uur en het werd al om 18:00 uur gebracht. Dat was niet handig, want nu was het al koud, voordat wij het konden gaan eten.

Jessica
13 Juni 2020

Het was lekker en de hoeveelheid was ook goed in verhouding met de prijs.

Mert
7 Juni 2020

Iets te laat bezorgd maar dit is goedgemaakt door extra frisdrank te bezorgen. Erg attent! Kip was erg lekker. Zeker een aanrader

Anna
30 Mai 2020

Al meerdere keren besteld, heerlijk. Raad het iedereen aan đŸ€©

Windie Meijers
23 Mai 2020

Een kwartier te laat bezorgd en geen salade. In het menu staat 2x patat en salade, maar we kregen maar 1 salade.. Verder was het eten wel lekker.

Scholten
17 Mai 2020

Was lekker en warm top !

Ahmmed
5 Mai 2020
nouar
3 Mai 2020

veel en erg lekker,aanrader

Trees
2 Mai 2020

Heel snel bezorgd, en lekkere patat en enorm veel kippetjes 👍top

Ewald
1 Mai 2020

Erg lekker, netjes verpakt. Keurig op tijd. En apart zo een hele kip tussen twee flatbreads die lekker de sappen opnemen. Alleen stond op het menu dat het Lente menu 4x patat en 4x coleslaw zou hebben, wij kregen 4x gebakken aardappelschijfjes en geen coleslaw gezien (maar ook niet direct gemist).

Mark Mulder
20 April 2020
Shanty Isijk
10 April 2020
ketterink
4 April 2020
Anoniem
11 MĂ€rz 2020

Kip als vorige keer delicious 😋

lette
1 MĂ€rz 2020
Sandra
23 Februar 2020
Linda
13 Februar 2020

Smaakt prima, ook prima ingepakt en afgeleverd. Alleen beetje jammer dat de speciale wens met de burger maar half gelukt is!

Julian
9 Februar 2020

Het eten was heel lekker en warm en het was goed optijd bezorgd. Top!

Re
13 Januar 2020

Goed eten, haan was lekker mals, porties meer dan voldoende. Alleen de kip in de kindermenus waren te pittig voor de kinderen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas
6 Januar 2020

Time order geplaatst, die was 35 minuten te laat zonder een bericht van Chicken House, jammer. Het eten was boven verwachting lekker, goede kip en knapperige friet dus dat maakte het wachten enigszins goed

El Mallouki
24 Dezember 2019

Erg lekker gegeten! verrassend lekker 😊

Elias Mercho
23 Dezember 2019

Heerlijk eten. Zeer tevreden 😊😊🙏

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Steef
18 Dezember 2019

Alleen de tarator is anders dan wat ik geweend ben maar verder is echt lekker en aanrader goed bezig succes

Antwort von Chicken House

Beste Steef, volgens uw bestelling heeft u tzaziki besteld. Deze smaakt anders dan de tarator: in tzaziki zit Yoghurt en tarator is kip met sesampasta. Bedankt voor uw beoordeling !!

Bandel
17 Dezember 2019

wij kregen geen 2x patat bij de bestelling. Wel 3x geb. Aardappelen i.p.v. 1x. Erg jammer

Antwort von Chicken House

Beste Bandel, onze excuses dat uw aardappelschijfjes kreeg ipv patat. Bij een menu zit standaard patat. Bedankt voor uw beoordeling !

Carola
17 Dezember 2019

Prima eten .. goed verzorgd en een hele aardige nette bezorger!!!

Antwort von Chicken House

Beste Carola, fijn om uw beoordeling te lezen!Bedankt!

Iemand
16 Dezember 2019
Antwort von Chicken House

Dankjewel!