Avaliações de Chicken House Hengelo

Avaliações recentes

5.0
E
Ontem

Eten was lekker, bezorging duurde erg lang, bijna 1,5 uur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
30 setembro 2022
Merlijn
8 agosto 2022
Imed
5 agosto 2022
Peter
28 julho 2022

Was weer top 😀👍

Ik
26 julho 2022

Helaas duurde het door de drukte vreselijk lang voordat het eten bezorgd werd. Maar het eten was top! Medewerkers ook erg vriendelijk.

Fred
23 julho 2022

Gisteren een lekkere kapsalon kipdöner gegeten voor een leuke prijs

Yacoub
16 julho 2022

Heerlijk gegeten eten super snel bezorgd .

Nina
11 julho 2022
S.
3 julho 2022

Kip was lekker sappig en mals. Bezorging was netjes.

Jan Boensma
1 julho 2022

Wederom erg goed!

Peter
21 junho 2022

Eten en bezorging waren weer top 😀👍

Joan
10 junho 2022

Heerlijk, zo als altijd. Super blij!!

DS
29 maio 2022

Altijd goed! Houd dit vast

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Burgwal
26 maio 2022

In verband met Hemelvaartsdag had ik al wel verwacht dat het wat langer zou duren, dit bleek het ook geval; 1,5 uur. Maar goed, vriendelijke bezorger en te verwachten dus geen probleem. De kip was oke, leek wat minder lang in de oven te zijn geweest dan normaal maar prima. Helaas heb ik de slappe patat (nog ongebakken van binnen) zelf nog moeten afbakken waardoor de kip nagenoeg koud was toen ik kon gaan eten. Smaakt prima, maar niet de bedoeling natuurlijk. Daarnaast heb ik geen extra drankje voor het bestellen via de website ontvangen (voor de 2e keer nu al).

Amanda
22 maio 2022

Het is op.

noufel
20 maio 2022
Peter
5 maio 2022

Eten en bezorging was weer top 😀👍

.
30 abril 2022
Naimo
13 abril 2022

Heerlijk gegeten

Steve
11 abril 2022

Prima eten, snel bezorgd. Enige wat ik persoonlijk jammer vind is dat de sausjes van die Heinz cupjes zijn en de hoeveelheid saus dus gering is.

TS
11 abril 2022
J.Peters
10 abril 2022

I always love the chicken. The best!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heerlijk gegeten
6 abril 2022

Heerlijk weer!

KASJA
5 abril 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, aardige leverancier. Bedankt en ik raad het aan

Mike
4 abril 2022
Goede service
28 março 2022
Kim Van zelm
27 março 2022

De kip was best lauw/koud. Smaak was prima Verder kregen we de verkeerde sausjes bij onze hot wings bucket. En er stond dat je er 2x patat bij kreeg maar we kregen aardappeltjes.

Jeroen Oosterhof
20 março 2022

De beloofde / bestelde Frisdrank was niet geleverd. Eten was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karkes-Eshoua
19 março 2022

Top

Cindy
16 março 2022

Eten was snel koud. Bezorger was 20 min. te laat. Toen het eten nog warm was, was het eten wel erg lekker.

Peter
13 março 2022

Was weer top 😀👍

De Jong
28 fevereiro 2022

Alles prima op tijd klaar en heerlijk gegeten

Peter
25 fevereiro 2022

Was weer top 😀👍

N I
21 fevereiro 2022
Anoniem
18 fevereiro 2022
Michael
13 fevereiro 2022
Sandra
7 fevereiro 2022
H. van der Weide
30 janeiro 2022
Peter
24 janeiro 2022

Was weer top 😀👍

Lana Gelyana
23 janeiro 2022
K
22 janeiro 2022

Drama! Smaakte redelijk, met teleurgestelde nasmaak: we hebben om 17.31 uur besteld, verwachte bezorgtijd was 18.20 uur: werkelijke bezorgtijd 19.20 uur... dit kan niet!

Marloes
15 janeiro 2022

Zowel onze dochter als wijzelf vinden het heerlijk! De bezorging was perfect optijd! Dit was onze 2e bestelling maar ik denk niet de laatste.

Jacob
14 janeiro 2022

Het eten was heerlijk. De hoeveelheid patat was royaal en de kipstukken groot. Ga zo door!

Judith
13 janeiro 2022

Op afgesproken tijd bezorgd. Nog heerlijk warm en erg lekker

R.D.
12 janeiro 2022
Ninwa
12 janeiro 2022
Sandra
10 janeiro 2022
Anna
9 janeiro 2022

Altijd schoon en lekker eten! Niks op aan te merken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pascal
9 janeiro 2022

Deze x was het wat minder. Na een uur en een kwartier kwam de bezorger en bleek dat de 5 patat en een blikje fris niet bij de bestelling zat. De burgers waren niet warm meer en de patat werd een half uur later nageleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
8 janeiro 2022

Goede en snelle bezorging! Hotwings zijn echt een aanrader

BILAL
6 janeiro 2022
R. Bosch
24 dezembro 2021
Peter
20 dezembro 2021

Was weer top 😀👍

Maaike
12 dezembro 2021
Scholten
11 dezembro 2021
Hiwa Qazi
4 dezembro 2021
Hiwa Qazi
7 novembro 2021
Anoniem
7 novembro 2021

Vriendelijke snelle bezorging. Eten was lekker en warm!

Evertzen
5 novembro 2021

Het eten was weer perfect. Alleen 1 minpuntje, een half kilo hotwings kost 8 euro, dan krijg je er 10. Bestel je 12 hotwings dan kost dat ook 8 euro, ra ra hoe kan dat? Een half kilo was ook nog eens een actie, vreemde actie! Dus volgende keer maar weer 12 hotwings i.p.v. een half kilo...

H.A
25 outubro 2021
Hiwa Qazi
18 outubro 2021
Hiwa Qazi
8 outubro 2021

Ik vond het een lekker schotels

Anoniem
4 outubro 2021

Voor ons de eerste keer echt een aanrader

Heerlijk
3 outubro 2021

Heerlijk gegeten. Goed en warm thuis bezorgt. Snelle service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wael
1 outubro 2021

De Chiken wrap(shawrma) vandaag was niet zoals elke keer het was een Turkse sharwma en helemaal niet lekker. Ik hoop dat juliie de oude manier van shawrma maken weer gebruiken.

Anna
26 setembro 2021

Altijd lekker en vers eten!

Saja Almaliki
24 setembro 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk

Alexandra Bates
23 setembro 2021

Food excellent, as always. The delivery person didn't follow the instructions. I even put a note on the front door.

Peter
30 agosto 2021

Was weer top 😀👍

Ring
22 agosto 2021

Verrassend . Lekker, veel, warm(ondanks ver rijden) herhaling vatbaar

Michael
8 agosto 2021

Was weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alexandra Bates
6 agosto 2021

Always very happy with the quality and quantity of food. Excellent value for the money. The chicken is super tasty.

G.L.
1 agosto 2021

Snelle levering, eten erg smakelijk en goed warm

Saja al maliki
16 julho 2021

Het was super lekker en snel bezorgd!

Martin
8 julho 2021

Coleslaw mag wel iets meer voor de prijs, voor de rest was eten erg lekker en warm!

Isis
27 junho 2021

Echt altijd heerlijk eten voor een goede prijs!

Pp
26 junho 2021

Zeer vriendelijke mensen, brachten zelfs de bestelling mee naar de auto omdat de eigenaar het te veel vond voor dochterlief om te dragen. Kip was heerlijk, precies goed, lekker koud drankje erbij. Als er iets minder was, dan was het de coleslaw, beetje flauw.

Saja
24 junho 2021

Het was heerlijk allen de borst gegrild was heel weinig voor € 16 ,, ik had groot menu besteld ik dacht dat het wat meer was Maar ja was ik teleurgesteld ☹️

Peter
23 junho 2021

Was weer top. Kip is beter dan de KFC 😀 En uitstekende bezorging.

Marc
23 junho 2021

Superlekkere chickenwings !!

Peter
18 junho 2021

Was weer top 👍

Scholten
18 junho 2021
Peter
11 junho 2021

Eten en bezorging weer top 👍

Renee
6 junho 2021

Heerlijk malse kip! KFC is er niks bij!

Geurts
5 junho 2021
Peter
2 junho 2021

Eten en bezorging weer top 👍

CS
29 maio 2021

Geweldig! Lekker, warm, snelle bezorging 👏

Ts
23 maio 2021

Beste restaurant 🙏 alles vers

Peter
20 maio 2021

Was weer top 👍

Charles
10 maio 2021

Wij hebben een Mix bucket besteld. Zeer goed van smaak, de aardappel schijfjes waren ook bijzonder lekker en gekruid. Alles was ook goed warm bij aflevering. Ook prijs technisch goed. Krijg waar voor je geld. Hiet kan geen KFC tegenop. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Liesbeth
2 maio 2021

Winter familiemenu besteld. Wat was dat goed!

Clementine
11 abril 2021

Kip was erg flauw aangebrand en droog

Ts
10 abril 2021

Beter dan KFC...ga zo door👍🏽

Gasy
9 abril 2021
Colin
6 abril 2021

Geweldig! Lekkere kip, snelle bezorging.

Tevreden
2 abril 2021

Heel lekker. Verse kip. Goede prijs kwaliteit verhouding

Eggermont
26 março 2021

Het was heerlijk!! En ook goed warm...zeker een aanrader!!

Brigje
25 março 2021

Heerlijk vooral de aardappeltjes zo lekker

Metin
21 março 2021

1 uur op bestelling wachten vind ik te lang helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naschwan Kami
8 março 2021
Martin
8 março 2021

Lekker warm, goed gekruid en vriendelijke snelle bezorging. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
6 março 2021

Het eten was heerlijk en snel bezorgd. Toetje viel erg tegen.

Guest
5 março 2021

Bestelling conform afspraak afgehaald. Lekker eten!

Anouk oude Egbrink
24 fevereiro 2021

Eten was goed! Op tijd bezorgd en warm. Enige minpuntje dat het verkeerde drinken geleverd was ipv cola zero kregen we cola.

Nashwan Kami
23 fevereiro 2021
Marco
21 fevereiro 2021
N Kami
21 fevereiro 2021
Peter
31 janeiro 2021
H A
29 janeiro 2021
Spijker
29 janeiro 2021

Altijd een heerlijke maaltijd. En mooi op tijd gebracht.

Emir Ibrahimovic
24 janeiro 2021

Lekkerste van Hengelo!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
15 janeiro 2021

Lekker warm, smaakvol en goed snel bezorgd. Volgende keer iets minder bestellen 🤣👍🏻

Sbe3
27 dezembro 2020

Super lekker ,warm, op tijd aangekomen echt een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
22 dezembro 2020

Was deze ronde niet zoals het normaal is Het leek wel of het opnieuw opgewarmd was En er was zelf wat aan de zure kant Jammer normaal is het keurig maar deze ronde echt onder de maat Bezorging was verder oké

Carolina
11 dezembro 2020

Kip was lekker en warm!! En precies op tijd! Beste kip ooit 😋

Anoniem
7 dezembro 2020

Lekker en goed eten een aanrader!

Niels Oude Heuvel
7 dezembro 2020

Filet burgers en filet wraps waren erg lekker. Friet was wat aan de zoute kant, maar dat mag de pret niet drukken

Jan Boensma
24 novembro 2020

Goede kwaliteit en ook veel voor weinig geld, top!

Jolinde
9 novembro 2020
Sander
25 outubro 2020

Het eten was heerlijk zoals de keren ervoor. De bezorging was keurig en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanneke
9 outubro 2020

Alles was goed warm en lekker knapperig we hebben heerlijk gegeten!

Anoniem
3 outubro 2020
Scholten
25 setembro 2020
W s
21 setembro 2020

Top

Ronald
8 setembro 2020

Jammer dat er slappe aardappelschijfjes waren geleverd terwijl ik patat besteld had en in het commentaar had gevraagd of deze knapperig konden zijn. Ook jammer dat er niet goed aangegeven stond dat de mayonaise maar een enkel klein zakje was en geen bakje. De kip smaakte wel goed en de bezorger was er ook op de aangegeven tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ashley
31 agosto 2020

Erg lekker en super vers!! bezorging ook snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
30 agosto 2020

Het eten was heel lekker. Het duurde wat langer voor dat het kwam en wasdoor niet echt heel meer. De aardappelschrijfjes zater er helaas niet bij, jammer.

Berry
25 agosto 2020

Lekker vers 👌

anoniem
20 agosto 2020

Snel en altijd lekker

Rami
16 agosto 2020

Het eten was super. Bezorging 20 minuten laat. Heb om 16:45 bezorg tijd gekozen, maar de bezorger kwam om 17:05.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
2 agosto 2020

Potverdikkie wat was het heeeeeerlijk zeg!! Je proeft gewoon dat het allemaal vers gemaakt is! Gewoon lekker lekker lekker! Dit zou echt iedereen moeten proberen! Ga zo door en tot gauw!

Marc
27 julho 2020

Top kwaliteit eten!

Anna
26 julho 2020

Lekker zoals altjjd

Jason
26 julho 2020
Martin
18 julho 2020

Kip was goed verpakt en warm. Lekker gekruid en bereid. Bezorgtijd 20 min. Absolute aanrader!

Krans
29 junho 2020
Cindy Kemna
15 junho 2020

Family box gehad, de kip was allemaal erg lekker alleen de aardappeltjes waren slap en koud. Dat was jammer. als u hier rekening mee houdt komt het helemaal goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leon
13 junho 2020

Gevraagd om bezorging rond 18:45 uur en het werd al om 18:00 uur gebracht. Dat was niet handig, want nu was het al koud, voordat wij het konden gaan eten.

Jessica
13 junho 2020

Het was lekker en de hoeveelheid was ook goed in verhouding met de prijs.

Mert
7 junho 2020

Iets te laat bezorgd maar dit is goedgemaakt door extra frisdrank te bezorgen. Erg attent! Kip was erg lekker. Zeker een aanrader

Anna
30 maio 2020

Al meerdere keren besteld, heerlijk. Raad het iedereen aan 🤩

Windie Meijers
23 maio 2020

Een kwartier te laat bezorgd en geen salade. In het menu staat 2x patat en salade, maar we kregen maar 1 salade.. Verder was het eten wel lekker.

Scholten
17 maio 2020

Was lekker en warm top !

Ahmmed
5 maio 2020
nouar
3 maio 2020

veel en erg lekker,aanrader

Trees
2 maio 2020

Heel snel bezorgd, en lekkere patat en enorm veel kippetjes 👍top

Ewald
1 maio 2020

Erg lekker, netjes verpakt. Keurig op tijd. En apart zo een hele kip tussen twee flatbreads die lekker de sappen opnemen. Alleen stond op het menu dat het Lente menu 4x patat en 4x coleslaw zou hebben, wij kregen 4x gebakken aardappelschijfjes en geen coleslaw gezien (maar ook niet direct gemist).

Mark Mulder
20 abril 2020
Shanty Isijk
10 abril 2020
ketterink
4 abril 2020
Anoniem
11 março 2020

Kip als vorige keer delicious 😋

lette
1 março 2020
Sandra
23 fevereiro 2020
Linda
13 fevereiro 2020

Smaakt prima, ook prima ingepakt en afgeleverd. Alleen beetje jammer dat de speciale wens met de burger maar half gelukt is!

Julian
9 fevereiro 2020

Het eten was heel lekker en warm en het was goed optijd bezorgd. Top!

Re
13 janeiro 2020

Goed eten, haan was lekker mals, porties meer dan voldoende. Alleen de kip in de kindermenus waren te pittig voor de kinderen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
6 janeiro 2020

Time order geplaatst, die was 35 minuten te laat zonder een bericht van Chicken House, jammer. Het eten was boven verwachting lekker, goede kip en knapperige friet dus dat maakte het wachten enigszins goed

El Mallouki
24 dezembro 2019

Erg lekker gegeten! verrassend lekker 😊

Elias Mercho
23 dezembro 2019

Heerlijk eten. Zeer tevreden 😊😊🙏

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steef
18 dezembro 2019

Alleen de tarator is anders dan wat ik geweend ben maar verder is echt lekker en aanrader goed bezig succes

Reacção a Chicken House

Beste Steef, volgens uw bestelling heeft u tzaziki besteld. Deze smaakt anders dan de tarator: in tzaziki zit Yoghurt en tarator is kip met sesampasta. Bedankt voor uw beoordeling !!

Bandel
17 dezembro 2019

wij kregen geen 2x patat bij de bestelling. Wel 3x geb. Aardappelen i.p.v. 1x. Erg jammer

Reacção a Chicken House

Beste Bandel, onze excuses dat uw aardappelschijfjes kreeg ipv patat. Bij een menu zit standaard patat. Bedankt voor uw beoordeling !

Carola
17 dezembro 2019

Prima eten .. goed verzorgd en een hele aardige nette bezorger!!!

Reacção a Chicken House

Beste Carola, fijn om uw beoordeling te lezen!Bedankt!

Iemand
16 dezembro 2019
Reacção a Chicken House

Dankjewel!