Avaliações de Chicken House Hengelo

Avaliações recentes

5.0
yazan khalaf
27 janeiro 2024

Amazing

Ben
5 janeiro 2024

Viel tegen, de hamburger miste standaard toppings zoals ui en augurk, nogal een gebrek

Skippy
24 dezembro 2023

Beter dan kfc!

Grace
21 dezembro 2023

Wij zijn vaste klant. Uw kip zijn super krokant. Vandaag vond ik de hotwings en miniipootjes te droog en te kruidig. Daarentegen de grotere pootjes malser zijn. Beter dan kfc en McDonald's.

Liesbeth
20 dezembro 2023

De piri-piri was zeker voor herhaling vatbaar!!

Delano
14 dezembro 2023

Subliem.

Saskia
2 dezembro 2023

Héérlijke boneless bucket en vegetarische pizza!!! Voor herhaling vatbaar!!! 👍🏼

Sándor
30 novembro 2023

The chicken breast was a bit dry this time. Try to maintain the same quality of the food everytime.

Harry Scholtens
27 novembro 2023

Halve kip in Wrap. Beide "gortdroog" . Smaak OK, maar moeilijk "weg te krijgen". De patatjes waren heerlijk en evenzo was de salade. Volgende keer toch iets anders bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanna
26 novembro 2023

Super lekker

Paola
17 novembro 2023

Lekker en snel service

H
15 novembro 2023

Eten was heeeeerlijk lekker warm en vers is echt met liefde gemaakt!! echt een aanrader, ik zal vaker bij chicken house bestellen :-)

Angie
14 novembro 2023
-
12 novembro 2023

Helaas was de bestelling incompleet. Na gebeld te hebben, zou de rest bezorgd worden. Dit hebben we echter nooit gekregen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B. PETERS
12 novembro 2023

De Wrap was wel ok, echter de Kip was erg droog en wat aangebaken. Ha mij er meer van voorgesteld, jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Posthuma
11 novembro 2023

De patat zou voor ons iets knapperiger mogen. Het was om te smullen. We zullen vaker bestellen.

Nadia
9 novembro 2023

Bezorging was op tijd en eten was top!

Bas
8 novembro 2023

Voor het eerst sinds lange tijd weer wat bestel (vanwege de verhuizing/verbouwing), zoals altijd was de kipburger krokant en goed van smaak en de frietjes niet slap maar knapperig. Bedankt en tot de volgende keer

Ilgun
8 novembro 2023
Saskia
30 outubro 2023

Lekker eten! Goede kwaliteit! Snel klaargemaakt! Netjes verpakt! Al met al.........voor herhaling vatbaar! 👍🏼

Mir
29 outubro 2023

Loved the chicken wings! A bit too sharp for my guests. Maybe a “hot hot wings” and a “hot wings” option in the future for the guests to select spice levels. Personally, I would always choose hot hot wings! Looking forward to the next order

Chamoun Elias
27 outubro 2023

Het was echt wat wij verwacht hebben , lekker, krokant en betaalbaar. Voor herhaling vatbaar en we geven cijfer 10 voor de service en smaak. Veel succes met jullie nieuwe zaak en concept ga maar zo door.

Ronald
25 outubro 2023

afgehaald, was redelijk op tijd, bestelling stond klaar, mooie zaak om te zien die paar seconden die ik binnen was, leuk me ook leuk personeel. Paar minuten lopen, maaltijd had wat warmer gemogen. Probeer het volgende keer nog wel een keer, hopelijk dan warmer en betere beoordeling

Khalil farhat
24 outubro 2023

Eten was heerlijk

Reacção a Chicken House

Dankjewel!

Ano
27 maio 2023

Snel en lekker

Eric
26 maio 2023
Gijs
29 abril 2023

Kan allen geen opmerkingen lezen dat vind ik wel jammer heb gevraagd voor 1 patat maar krijg er 2

Haider
17 abril 2023

Kapsalons waren lekker en instructies zijn goed gevolgd. Betere smaak dan veel anderen in Nederland die smaakloos en vol olie geleverd worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Matthijs
5 abril 2023

Erg goede kip (mix in bucket en burger), veel keuze en lekkere gekruide friet; tevens in het opmerkingen-veld een verzoek gedaan en hier is wat mee gedaan, ook fijn! Helaas wel pas 45 minuten later bezorgd ten opzichte van de gevraagde (en bevestigde) bezorgtijd, kan door omstandigheden misschien gebeuren maar zou dan wel graag even gebeld worden of in de mail een update ontvangen.

Angell
3 abril 2023

👌💯

Grace
19 março 2023

Goede service, heerlijke bucket menu. De hotwings mag iets minder spicey. Wi zijn vaste klant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

User
6 março 2023

Het was goed

Peter
27 fevereiro 2023

Had drumsticks besteld, normaal altijd erg lekker. Wat er nu aan de hand was weet ik niet, andere receptuur? Het smaakte zelfs naar schoonmaakmiddel. Heb alles zo weggemieterd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emir Ibrahimovic
4 fevereiro 2023

Wat een heerlijke pizza’s hebben jullie!

Smoqi
11 janeiro 2023

Dankjewel heel veel lekkere

Alexandra
10 dezembro 2022

Altijd lekker!

Grace
9 dezembro 2022

Dat het eten beter warmer aan komt.

Michel Brilhuis
28 novembro 2022
Nouar
21 novembro 2022

Sauzen waren erg lekker, kap salon ook, pizza heeft een heerlijke combinatie, allen jammer de salade volges mij was bedorven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
10 novembro 2022

Eten en bezorging waren weer top😀👍

A. Bates
7 outubro 2022

Altijd lekker! Bedankt!

E
2 outubro 2022

Eten was lekker, bezorging duurde erg lang, bijna 1,5 uur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
30 setembro 2022
Merlijn
8 agosto 2022
Imed
5 agosto 2022
Peter
28 julho 2022

Was weer top 😀👍

Ik
26 julho 2022

Helaas duurde het door de drukte vreselijk lang voordat het eten bezorgd werd. Maar het eten was top! Medewerkers ook erg vriendelijk.

Fred
23 julho 2022

Gisteren een lekkere kapsalon kipdöner gegeten voor een leuke prijs

Yacoub
16 julho 2022

Heerlijk gegeten eten super snel bezorgd .

Nina
11 julho 2022
S.
3 julho 2022

Kip was lekker sappig en mals. Bezorging was netjes.

Jan Boensma
1 julho 2022

Wederom erg goed!

Peter
21 junho 2022

Eten en bezorging waren weer top 😀👍

Joan
10 junho 2022

Heerlijk, zo als altijd. Super blij!!

DS
29 maio 2022

Altijd goed! Houd dit vast

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Burgwal
26 maio 2022

In verband met Hemelvaartsdag had ik al wel verwacht dat het wat langer zou duren, dit bleek het ook geval; 1,5 uur. Maar goed, vriendelijke bezorger en te verwachten dus geen probleem. De kip was oke, leek wat minder lang in de oven te zijn geweest dan normaal maar prima. Helaas heb ik de slappe patat (nog ongebakken van binnen) zelf nog moeten afbakken waardoor de kip nagenoeg koud was toen ik kon gaan eten. Smaakt prima, maar niet de bedoeling natuurlijk. Daarnaast heb ik geen extra drankje voor het bestellen via de website ontvangen (voor de 2e keer nu al).

Amanda
22 maio 2022

Het is op.

noufel
20 maio 2022
Peter
5 maio 2022

Eten en bezorging was weer top 😀👍

.
30 abril 2022
Naimo
13 abril 2022

Heerlijk gegeten

Steve
11 abril 2022

Prima eten, snel bezorgd. Enige wat ik persoonlijk jammer vind is dat de sausjes van die Heinz cupjes zijn en de hoeveelheid saus dus gering is.

TS
11 abril 2022
J.Peters
10 abril 2022

I always love the chicken. The best!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heerlijk gegeten
6 abril 2022

Heerlijk weer!

KASJA
5 abril 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, aardige leverancier. Bedankt en ik raad het aan

Mike
4 abril 2022
Goede service
28 março 2022
Kim Van zelm
27 março 2022

De kip was best lauw/koud. Smaak was prima Verder kregen we de verkeerde sausjes bij onze hot wings bucket. En er stond dat je er 2x patat bij kreeg maar we kregen aardappeltjes.

Jeroen Oosterhof
20 março 2022

De beloofde / bestelde Frisdrank was niet geleverd. Eten was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karkes-Eshoua
19 março 2022

Top

Cindy
16 março 2022

Eten was snel koud. Bezorger was 20 min. te laat. Toen het eten nog warm was, was het eten wel erg lekker.

Peter
13 março 2022

Was weer top 😀👍

De Jong
28 fevereiro 2022

Alles prima op tijd klaar en heerlijk gegeten

Peter
25 fevereiro 2022

Was weer top 😀👍

N I
21 fevereiro 2022
Anoniem
18 fevereiro 2022
Michael
13 fevereiro 2022
Sandra
7 fevereiro 2022
H. van der Weide
30 janeiro 2022
Peter
24 janeiro 2022

Was weer top 😀👍

Lana Gelyana
23 janeiro 2022
K
22 janeiro 2022

Drama! Smaakte redelijk, met teleurgestelde nasmaak: we hebben om 17.31 uur besteld, verwachte bezorgtijd was 18.20 uur: werkelijke bezorgtijd 19.20 uur... dit kan niet!

Marloes
15 janeiro 2022

Zowel onze dochter als wijzelf vinden het heerlijk! De bezorging was perfect optijd! Dit was onze 2e bestelling maar ik denk niet de laatste.

Jacob
14 janeiro 2022

Het eten was heerlijk. De hoeveelheid patat was royaal en de kipstukken groot. Ga zo door!

Judith
13 janeiro 2022

Op afgesproken tijd bezorgd. Nog heerlijk warm en erg lekker

R.D.
12 janeiro 2022
Ninwa
12 janeiro 2022
Sandra
10 janeiro 2022
Anna
9 janeiro 2022

Altijd schoon en lekker eten! Niks op aan te merken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pascal
9 janeiro 2022

Deze x was het wat minder. Na een uur en een kwartier kwam de bezorger en bleek dat de 5 patat en een blikje fris niet bij de bestelling zat. De burgers waren niet warm meer en de patat werd een half uur later nageleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
8 janeiro 2022

Goede en snelle bezorging! Hotwings zijn echt een aanrader

BILAL
6 janeiro 2022
R. Bosch
24 dezembro 2021
Peter
20 dezembro 2021

Was weer top 😀👍

Maaike
12 dezembro 2021
Scholten
11 dezembro 2021
Hiwa Qazi
4 dezembro 2021
Hiwa Qazi
7 novembro 2021
Anoniem
7 novembro 2021

Vriendelijke snelle bezorging. Eten was lekker en warm!